fbpx

Večstanovanjski objekti

Sodobno oblikovana stanovanja, ki maksimalno izkoriščajo površine in zagotavljajo kakovostno bivanje s pomočjo najnovejše tehnologije.

Idejna zasnova

Zasnova sodobne večstanovanjske stavbe se začne s preveritvijo parcele in izdelavo idejne zasnove, ki vključuje izdelavo tlorisov hiše z opremo, izdelavo 3D modela in vizualizacijo zunanjosti.

Ureditev dokumentacije

Za vas pridobimo projektne pogoje, uredimo dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja (poskrbimo za usklajenost s prostorskim aktom, lokacijski in tehnični prikaz, pridobivanje mnenj) in uredimo samo vlogo na upravni enoti.

Izvedba

Sodelujemo pri sami izvedbi s pripravo vodilnega načrta, načrtov elektro in strojnih inštalacij, načrta požarne varnosti elaboratov gradbene fizike in zaščite pred hrupom ter drugih elementov.

Skupaj ustvarjamo

Popolne projekte

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov. Združujemo znanje arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva v popolno kombinacijo.

Dovršena predstavitev

Najkakovostnejši renderji in videi, s katerimi si boste vizualizirali svoj novi dom, še preden bo položen temeljni kamen.

Povezovanje izvajalcev

Povezujemo akterje v vseh fazah realizacije in ves čas iščemo optimalne rešitve.

Celovita rešitev

Ob projektiranju nudimo tudi možnost izvedbe. Pomagamo pri izbiri izvajalcev, izvajamo projektantski nadzor ter inženiring in več!

Veselimo se vašega povpraševanja.

Vljudno vas naprošamo, da nam podate osnovne podatke za lažje in hitrejše razumevanje vaše potrebe.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

  Z izpolnitvijo tega obrazca se strinjate, da vaše podatke shranimo in obdelujemo v povezavi s to spletno stranjo.

  Lokacija

  Štajerska regija
  Zagrebška cesta 20, Maribor

  Osrednjeslovenska regija
  Kerstnikova ulica 6, Ljubljana

  Telefon

  E-pošta