fbpx
Storitve
Kot ekipa kreativnih entuziastov želimo uresničevati sanje in želje strank ter poskrbeti za popolno bivalno okolje, ne glede na obliko. Na nas se lahko zanesete pri celostnem oblikovanju stanovanjskih hiš, večstanovanjskih objektov, počitniških naselij ali oblikovanju notranjosti le-teh. Objekte lahko načrtujemo popolnoma po vaših željah, za vas pa izdelamo tudi tipske načrte, ki omogočajo vizualizacijo vaše končane hiše, a hkrati omogočajo naknadno urejanje po vaših lastnih željah.

Stanovanjske hiše

Hiše, zasnovane po smernicah sodobnega in udobnega bivanja.
Dom je ena najpomembnejših točk v naših življenjih, kamor se redno vračamo, je naše zatočišče, prostor za počitek in sprostitev, intimo in prosti čas, pogosto pa tudi naš delovni prostor, otroško igrišče in še marsikaj, zato je bistvenega pomena, da je takšen, kot ga želimo.
V našem arhitekturnem biroju prisluhnemo vašim željam in jih skušamo optimalno uresničiti v resničnem življenju.

Notranje oblikovanje

Z dovršenim notranjim oblikovanjem lahko povsem preobrazite svoj dom in maksimalno izkoristite prostor, ki ga imate na voljo.
Ne le zunanji videz doma, tudi notranjost pomembno vpliva na to, kako se v lastnem domu počutite. Naj se eksterier in interier dopolnjujeta in ustvarita popolno celoto, ki odraža vašo esenco. 

Večstanovanjski objekti

Sodobno oblikovana stanovanja, ki maksimalno izkoriščajo površine in s pomočjo najnovejše tehnologije zagotavljajo kakovostno bivanje.
V večstanovanjskih zgradbah težje vplivate na zunanji videz, a vsekakor lahko poskrbite, da vaše stanovanje odraža vas, ne glede na zunanjost zgradbe. Pri tem vam pomaga naša ekipa kreativnih zanesenjakov.

Počitniška naselja

Luksuzno kampiranje ali hotelska soba v objemu narave. Ekološka, trajnostno naravnana zasnova z uporabo najnovejših materialov.
Dvignite nivo kampiranja v neslutene višine. Ponudite svojim gostom edinstveno doživetje narave ob najvišji ravni udobja in ugodja

Tipski načrti

S tipskim načrtom si boste lahko že od začetka predstavljali, kako bo videti vaša končana hiša, hkrati pa še vedno urejali posamezne elemente po svojih željah.
Tipski načrti so odlična rešitev, kadar se vaše ideje še niso povsem izkristalizirale, saj vam na preprost način omogočajo, da se vaše želje in ideje začno spreminjati v konkretne forme in podobe.

Ostalo

Naša ekipa kreativnih navdušencev se ne ustraši nobenega arhitekturnega izziva, zato smo odprti tudi za najbolj nenavadne ideje, ki jih bomo v dogovoru z vami skušali v največji meri udejaniti. Preverite in nas pokličite.

Vas zanimajo naše storitve?

Dovršena predstavitev

Najkakovostnejši renderji in videi, s katerimi si boste vizualizirali svoj novi dom, še preden bo položen temeljni kamen.

Povezovanje izvajalcev

Povezujemo akterje v vseh fazah realizacije in ves čas iščemo optimalne rešitve.

Celovita rešitev

Ob projektiranju nudimo tudi možnost izvedbe. Pomagamo pri izbiri izvajalcev, izvajamo projektantski nadzor ter inženiring in več!