fbpx

Notranje oblikovanje

Z dovršenim notranjim oblikovanjem lahko povsem preobrazite svoj dom in maksimalno izkoristite prostor, ki ga imate na voljo.

Forma IN vsebina

Notranje oblikovanje niso le popolno usklajene barve in lepi kosi pohištva. Naloga notranjega oblikovalca je, da maksimalno izkoristi dimenzije stavbe, ter ustvari funkcionalne prostore, kjer se bodo uporabniki počutili prijetno in domače.

Usmerjeni v podrobnosti

Ničesar ne prepuščamo naključju. Pri oblikovanju upoštevamo podrobnosti, kot so akustika, položaj vrat in oken za zagotavljanje najvišje osvetljenosti ter pravilen izbor barv, ki vsakem prostoru da posebno, edinstveno vzdušje.

Unikatni interierji

Pri notranjem oblikovanju smo pozorni na število uporabnikov, ki bodo uporabljali prostor. Končni izdelek je ustvarjen na podlagi njihovih želja in potreb.

Skupaj ustvarjamo

Popolne projekte

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov. Združujemo znanje arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva v popolno kombinacijo.

Dovršena predstavitev

Najkakovostnejši renderji in videi, s katerimi si boste vizualizirali svoj novi dom, še preden bo položen temeljni kamen.

Povezovanje izvajalcev

Povezujemo akterje v vseh fazah realizacije in ves čas iščemo optimalne rešitve.

Celovita rešitev

Ob projektiranju nudimo tudi možnost izvedbe. Pomagamo pri izbiri izvajalcev, izvajamo projektantski nadzor ter inženiring in več!

Veselimo se vašega povpraševanja.

Vljudno vas naprošamo, da nam podate osnovne podatke za lažje in hitrejše razumevanje vaše potrebe.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

  Z izpolnitvijo tega obrazca se strinjate, da vaše podatke shranimo in obdelujemo v povezavi s to spletno stranjo.

  Lokacija

  Štajerska regija
  Zagrebška cesta 20, Maribor

  Osrednjeslovenska regija
  Kerstnikova ulica 6, Ljubljana

  Telefon

  E-pošta