fbpx

Gradbena dela in objekti na ključ

Ker je pot do izvedbe pomembna!

Zavedamo se, da je izdelana projektna naloga zgolj polovica dosežene poti, ter da je urejena dokumentacija le približek vašega želenega produkta.

V ta namen vam nudimo celotno podporo, znanje in izkušnje od ideje, pa vse do končne izvedbe. V celoti poskrbimo za potek gradnje, nadzor samega procesa, preprečevanje zapletov, ter odgovore na vsa vaša morebitna vprašanja.

Nudimo:

 • celotni inženiring novgradnje stanovanjskih in drugih objektov, tudi na ključ (zbiranje ponudb, izbor izvajalcev, terminski plan, organizacija gradbišča, vodenje)
 • rušitvena dela vseh vrst objektov (priprava dokumentacije, dejanska rušitev, odvoz materiala na deponijo)
 • adaptacije, rekonstrukcije obstoječih objektov (zbiranje ponudb, izbor izvajalcev, terminski plan, organizacija gradbišča, vodenje)
 • prenovo stanovanj (zbiranje ponudb, izbor izvajalcev, terminski plan, organizacija gradbišča, vodenje)
 
Poskrbimo za ustrezno povezavo med načrtovalcem in posameznimi izvajalci/podizvajalci, tako da organiziramo celoten potek gradnje in ga tudi vodimo, s čimer naročniku omogočimo pregled nad potekom gradnje in zagotovimo finančni pregled nad celotnim posegom v vseh fazah gradnje.
 
Naročnika tako z roko v roki vodimo čez vse faze gradnje in ga ščitimo pred nepotrebnimi skrbmi ter namesto njega sprotno rešujemo morebitne zaplete na gradbišču.

Cilj našega delovanja je doseči popolnost, pa najsibo to optimalen izris vaših zahtev in potreb, ali zgrajeno bivalno okolje vašega življenja.

Naj bodo vse faze procesa le nadaljevanje poti do vrhunskega rezultata! 

Veselimo se vašega povpraševanja.

Vljudno vas naprošamo, da nam podate osnovne podatke za lažje in hitrejše razumevanje vaše potrebe.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

  Z izpolnitvijo tega obrazca se strinjate, da vaše podatke shranimo in obdelujemo v povezavi s to spletno stranjo.

  Lokacija

  Štajerska regija
  Zagrebška cesta 20, Maribor

  Osrednjeslovenska regija
  Kerstnikova ulica 6, Ljubljana

  Telefon

  E-pošta