fbpx

Adaptacije in prenove

Izboljšajte podobo, funkcionalnost in energetsko učinkovitost vašega obstoječega objekta.

Prednosti prenove ali adaptacije

Prenove in adaptacije hiš ter stanovanj predstavljajo odlično priložnost za izboljšanje bivalnega prostora in povečanje vrednosti nepremičnine.

Poleg estetskih izboljšav se lahko prenove osredotočijo na energetsko učinkovitost, varnost, funkcionalnost ali uporabnost prostorov.

Načrtovanje prenove ali adaptacije

Za uspešno izvedbo prenove ali adaptacije obstoječega objekta je potrebno sestaviti načrt dela in proračun ter izbrati ustrezne izvajalce. Pri tem je pomembno, da se upoštevajo tudi zakonski predpisi in gradbena pravila, zaradi česar bo prenova trajna in varna.

Pri nas dobite vse to na enem mestu!

Sodelovanje z arhitekturnim birojem

Pri načrtovanju prenove ali adaptacije je priporočljivo sodelovati z arhitektom. Zakaj? Ker imamo arhitekti izkušnje in znanje za ustvarjanje funkcionalnih, privlačnih in energetsko učinkovitih prostorov.

S kreativnimi idejami in poznavanje materialov za gradnjo bomo pripomogli k optimalnim rezultatom pri prenovi ali adaptaciji vašega objekta, znotraj proračuna, ki ga imate na voljo.

Poleg tega imamo številne povezave z drugimi strokovnjaki, kot so gradbeniki in obrtniki, zaradi česar boste prihrani čas in denar ter se izognili nepotrebnemu stresu pri iskanju in usklajevanju izvajalcev.

Izvedba prenove ali adaptacije

Pri adaptaciji oz. rekonstrukciji obstoječih objektov ter prenovi stanovanj in hiš poskrbimo za zbiranje ponudb in izbor izvajalcev, pripravimo terminski plan, organiziramo delo na gradbišču in vodimo celoten proces prenove ali adaptacije.

S tem, ko organiziramo in vodimo celoten projekt, vam omogočimo nadzor nad potekom del in zagotovimo finančni pregled nad stroški v vseh fazah. Poleg tega namesto vas sproti rešujemo morebitne zaplete in vam tako prihranimo nepotrebne skrbi.

Veselimo se vašega povpraševanja.

Vljudno vas naprošamo, da nam podate osnovne podatke za lažje in hitrejše razumevanje vaše potrebe.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

  Z izpolnitvijo tega obrazca se strinjate, da vaše podatke shranimo in obdelujemo v povezavi s to spletno stranjo.

  Lokacija

  Štajerska regija
  Zagrebška cesta 20, Maribor

  Osrednjeslovenska regija
  Kerstnikova ulica 6, Ljubljana

  Telefon

  E-pošta